Om er zeker van te zijn dat onze producten van optimale microbiologische kwaliteit zijn, bij consumptie geen gevaar voor de gezondheid opleveren en om aan te tonen dat ons proces aan de wettelijke richtlijnen voor microbiologische criteria voldoet, laten wij door een onafhankelijk bureau voor voedselveiligheid onze producten testen. Dit bureau komt onaangekondigd enkele malen per jaar monsters afnemen en maakt twee maal per jaar een algemene hygiëne-check.
Het laten keuren van onze producten is voor ons ook verplicht uit hoofde van ons lidmaatschap van de “Italiaanse vereniging van ijsberijders Nederland”, een kwaliteitsbewaking die wij van harte onderschrijven.
Om er zeker van te zijn dat onze producten van optimale microbiologische kwaliteit zijn, bij consumptie geen gevaar voor de gezondheid opleveren en om aan te tonen dat ons proces aan de wettelijke richtlijnen voor microbiologische criteria voldoet, laten wij door een onafhankelijk bureau voor voedselveiligheid onze producten testen. Dit bureau komt onaangekondigd enkele malen per jaar monsters afnemen en maakt twee maal per jaar een algemene hygiëne-check.
Het laten keuren van onze producten is voor ons ook verplicht uit hoofde van ons lidmaatschap van de “Italiaanse vereniging van ijsberijders Nederland”, een kwaliteitsbewaking die wij van harte onderschrijven.